BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 23, 2009

Tiada lagi cinta ....

Suatu perkara yang pernah aku hadapi...yang pernah aku lalui...yang amat perit buatku ialah...KEKECEWAAN....Disaat diriku mengalami kekecewaan...yang amat berat...pedih sgt2...sakit sgt2...yang x penah aku lalui seumur idupku...hal ini hampir menggugat kewarasanku. Aku xmampu ketika itu...aku xmampu lakukan apa2...malah semua keje2 ku xmenjadi...dan idupku hampir tidak terurus.

Aku bersyukur kepada mu Allah...sebagai seorg muslim...aku masih ada mu ya allah...walaupun insan xdpt menerimaku...Mujurlah dalam hati ni...di saat itu...aku masih dikurniakan dengan kepercayaan bahawa segala yang berlaku adalah kehendak mu Allah. Biarlah perit sekalipun terpaksa ku telan...aku menerima segalanya dengan hati yang redha.

Byk kalo nk di tafsirkan di saat itu...keadaan ku mcm mana...kalo nk di ibaratkan..ada pepatah berbunyi...Ibarat tak mandi maka tak basah, tak makan maka tak kenyang malah kalau tak tidur maka tak lena...Tetapi...walau apa pun aku berpegang pada prinsip bahawa hidup ini mesti diteruskan...

0 ulasan: